headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

We vinden het super hoe jullie het doen, ook de flexibiliteit die jullie bieden.

 

Het was allemaal weer perfect geregeld. Ook de trekking was geweldig. We hebben 3 dagen heerlijk gewandeld. We willen in ieder geval laten weten dat onze gids een super goede gids was, ze wist heel veel te vertellen, kon lekker koken en zorgde goed voor ons, er was ook nog een tweede gids in opleiding mee, die ook heel behulpzaam was.

Na de driedaagse trekking hadden we nog een lunch, onze overige spullen waren daar gebracht en lagen klaar in de boot. De boot bracht ons na een prachtige tocht aan de andere kant van Inle Lake, waar vervolgens weer een busje van het hotel voor ons klaar stond, echt top geregeld.

 

De hotels geven wij een ‘uitstekend’ voor Myanmarse begrippen. In alle hotels waren ze super vriendelijk en behulpzaam.

 

We vinden het super hoe jullie het doen, ook de flexibiliteit die jullie bieden, zo hadden we zelf al vluchten geboekt omdat we al in KL zouden zitten. Het laatste hotel (wat een prima hotel was) hebben we zelf kunnen boeken en alles erom heen zoals transport hebben jullie alsnog keurig geregeld. We hebben ook bij andere organisaties gekeken, ook bij lokale in Myanmar zelf, die boden vaak hetzelfde tegen de zelfde prijs of soms meer en aangezien wij goede ervaringen hebben met jullie en weten dat het ook echt goed geregeld wordt via jullie hebben we weer voor Outsight gekozen.

— Laura en Dennis, Krommenie - Myanmar

Was een geweldige reis! Bedankt voor jullie inbreng. Vond overigens de trektocht en het verblijf bij twee families een absoluut hoogtepunt!


Was een geweldige reis!  Bedankt voor jullie inbreng.

 

Vond overigens de trektocht en het verblijf bij twee families een absoluut hoogtepunt! Had nog wel even meer willen deelnemen aan het huishouden zelf, of de werkzaamheden bij een familie.

 

— Paul, Lochem - Myanmar

Wij hebben het geweldig gehad. Het is en blijft een heel bijzonder land met een zeer vriendelijke bevolking

 

Wij hebben het geweldig gehad. Het is en blijft een heel bijzonder land met een zeer vriendelijke bevolking. Eén van de hoogtepunten van deze reis was de 2-daagse trekking, heel apart om bij de minderheden thuis ontvangen te worden.

In Myanmar was alles perfect geregeld. Dank voor de organisatie!

 

— Nico en Ans - Myanmar

Wij zijn erg blij en tevreden met onze reis. De plaatselijke gidsen/chauffeurs waren een toevoeging en behulpzaam

 

Wij zijn erg blij en tevreden met onze reis. De plaatselijke gidsen/chauffeurs waren een toevoeging en behulpzaam: Than Tun heeft ons in Mandaly naar belangrijke en minder bekende bezienswaardigheden gebracht, hij was een prettige gids die veel vertelde over de cultuur.
Tijdens de trekking hadden we een prettig contact met gids Lawrence, hij heeft heerlijk gekookt.
De chauffeur die ons naar de Gouden Rots heeft gebracht heeft veel verteld over de bijzonderheden onderweg en de gebruiken van de bevolking.

 

We hebben tijdens onze reis veel gelegenheid gehad tot het maken van foto’s en de gidsen waren behulpzaam hierbij.
Het East Hotel in Yangon had een prettige ligging ‘downtown’. Mandalay City Hotel was een verademing en een oase van rust in een drukke stad. Het Paradise Hotel, Inle Lake was een heerlijke accommodatie en gezellige kerstsfeer, vriendelijk personeel. Erg leuk was slapen bij locals tijdens de trekking!

 

— Wilma en Bertjan - Myanmar

Wij hebben opnieuw een prachtige reis gehad. Myanmar was fascinerend;

 

Wij hebben opnieuw een prachtige reis gehad. Myanmar was fascinerend; met één been staat het land ‘in 1900’ en met het andere been in 2017.

 

De organisatie van de reis door Outsight & locale touroperater was zeer goed.

 

Hotels beter dan verwacht; overal gratis wifi, werkend en schoon sanitair, schone bedden en handdoeken, warm water, waterkokers en koffie/thee, vrijwel overal airco, vrijwel overal koelkastje; goede en vriendelijke service.

 

 

— Cécile - Myanmar

Contact
close slider