headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier vind je onze Myanmar excursies! De volgende losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis.  Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies van toepassing zijn. Enkele excursies zijn op individuele basis met privévervoer en bij andere sluit je aan in een internationale groep, met vervoer per bus. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van onze excursies in  Myanmar:


7 excursies

Myanmar excursie, Amarapura

Dagexcursie Ava, Amarapura en Sagaing, vanuit Mandalay

€ 32,- p.p.

Vanuit Mandalay is het mogelijk een excursie te maken naar de oude koningssteden Ava, Amarapura en Sagaing. De oude stad Ava (tegenwoordig Inwa) is omringd door rivieren en kanalen en het lijkt meteen of je een stap terug doet in de tijd.

lees verder »
Myanmar excursie, Mount Popa

Mount Popa vanuit Bagan

€ 27,- p.p.

Vanuit Bagan maak je een excursie van een halve dag naar Mount Popa. Deze vulkanische heuvel ligt op circa anderhalf uur rijden van Bagan en steekt al van ver boven de horizon uit.

lees verder »
Myanmar excursie, ballonvaart

Ballonvaart over Bagan

€ 352,- p.p.

Stel je voor dat je zwevend als een vogel over de tempels van Bagan kunt glijden, terwijl in het oosten langzaam de zon opkomt. Het wordt steeds lichter, en de mist die ’s morgens vroeg over de tempels hangt, lost langzaam op.

lees verder »
Myanmar excursie, Kalaw dagtrekking

Dagtrekking in omgeving van Kalaw

€ 32,- p.p.

De omgeving van het bergachtige Kalaw is uitstekend geschikt voor een trektocht. Een uniek, onontdekt gebied waar vele bergstammen leven met ieder hun eigen rituelen en gebruiken.

lees verder »
Myanmar excursie, Inle Lake boottocht

Boottocht over het meer, vanuit Inle Lake

€ 18,- p.p.

Een excursie van een hele dag per boot over het prachtige Inle Lake. Het 20 kilometer lange meer ligt in de bergen en wordt bewoond door de Intha-bevolking die hun dorpen en akkers op palen in het meer hebben gebouwd.

lees verder »
Myanmar excursie, Pindaya

Pindaya grotten, vanuit Inle Lake

€ 27,- p.p.

Vanuit Inle Lake maak je een excursie van een halve dag naar de Pindaya grotten. De route door de heuvels is prachtig, overal is men aan het werk in de graan- en rijstvelden.

lees verder »
Myanmar excursie, Chin Village vrouw

Chin Villages, vanuit Mrauk U

€ 100,- p.p.

Vanuit Mrauk U maak je een dagexcursie naar de ‘tattooed ladies’ in de Chin Villages. Na het ontbijt reis je per jeep/auto in circa 25 minuten (over een slechte weg) naar de rivier. Hier ligt een privé-boot op je te wachten voor de prachtige boottocht naar de dorpjes waar de Chin vrouwen leven.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 12 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider