headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Myanmar

calamiteitenfonds

Boottocht over het meer, vanuit Inle Lake

Prijs € 17,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Myanmar excursie, Inle Lake boottocht

Een excursie van een hele dag per boot over het prachtige Inle Lake. Het 20 kilometer lange meer ligt in de bergen en wordt bewoond door de Intha-bevolking die hun dorpen en akkers op palen in het meer hebben gebouwd.

Heel bijzonder zijn de vissers, die roeien met hun voeten, terwijl ze op de punt van hun boot de visnetten  in het water gooien of ophalen. Je vertrekt ’s morgen vroeg vanaf de jetty in Nyaung Shwe, in een lange kano met buitenboordmotor. Na ongeveer 20 minuten kom je op het meer zelf en bezoek je een van de drijvende markten  waar het een komen en gaan van bootjes is. Hierna vaar je verder langs de vele  houten kloosters, waaronder het klooster van de springende katten waar je uitstapt.

 

Je vaart langs de kleine dorpjes en drijvende tuinen, allemaal op het water gebouwd. Tussen de middag kun je lunchen in een restaurantje op het meer (niet inbegrepen). Bij deze excursie staat ook Indein op het programma, een prachtige plek langs het meer met betoverende pagodes.

 

inbegrepen: vervoer per privé boot
niet inbegrepen: Engelssprekende gids, lunch, vervoer van hotel naar Jetty, zone fee Inle Lake 10 Usd
vanuit: Nyaung Shwe (Inle Lake).
duur:  hele dag
vertrek: dagelijks
privé/groep: privé, minimaal 2 personen

Let op: het is mogelijk een Engelssprekende gids bij te boeken, toeslag 34 Euro  per persoon.


Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 5 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656