headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Myanmar bouwstenen:
Reis langs ongerepte tempels & gouden pagodes door mystiek Myanmar!

Hier vind je onze Myanmar bouwstenen voor je eigen reis naar het magische Myanmar. Maak een reis in het voetspoor van de pelgrims en bezoek een van de meest heilige tempels en zeker de meest wonderbaarlijke ter wereld: de Gouden Rots! Maak de mooiste wandelingen in de prachtige groene omgeving van Hsipaw, of kies voor het ongerepte zuiden en reis langs de voormalige hoofdsteden van het oude Birma; langs pagodes, tempels en kloosters. Myanmar heeft voor ieder wat wils!


12 bouwstenen

Easy Landing Yangon

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 65,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Yangon word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel in het centrum brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »
Myanmar bouwsteen, Mandalay

Easy Landing Mandalay

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 59,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Mandalay word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee hotelovernachtingen.

lees verder »
Myanmar bouwsteen - Gouden Rots

Naar de Gouden Rots

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 179,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen bezoek je een van de meest heilige tempels en zeker de meest wonderbaarlijke ter wereld: de Gouden Rots! Op de terugweg naar Yangon bezoek je de oude hoofdstad Bago.

lees verder »
Myanmar bouwsteen: Highlights van Myanmar

Highlights van Myanmar

11 dagen, 10 nachten

vanaf € 569,- p.p.

Bij deze bouwsteen ontdek je de hoogtepunten van Myanmar per boot en privé-auto met chauffeur. Een bouwsteen vol pagoden en tempels, groene rijstvelden, levendige steden, eeuwenoude ruïnes en kleurrijke bergstammen!

lees verder »
Myanmar bouwsteen, highlights Bagan

Highlights van Myanmar in vogelvlucht

12 dagen, 11 nachten

vanaf € 785,- p.p.

Bij deze bouwsteen ontdek je de hoogtepunten van Myanmar, zoals het Inle Lake, Kalaw, Mandalay en Bagan. De langere afstanden reis je per vliegtuig, maar ook de boot en een privéauto met chauffeur staan op het programma.

lees verder »
Myanmar bouwsteen, Hsipaw

Hsipaw & Pyin U Lwin

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 139,- p.p.

Maak kennis met de verschillende bergstammen in de prachtige omgeving van Hsipaw & Pyin U Lwin. Een unieke kans om een stukje authentiek Myanmar te ontdekken!

lees verder »
Myanmar bouwsteen, Monywa

Via Monywa naar Bagan

2 dagen, 1 nachten

€ 215,- p.p.

Bij deze bouwsteen reis je in 2 dagen via Monywa naar Bagan. Op weg naar Monywa bezoek je het schitterende Thanboddhay tempelcomplex en Bodhi Tataung. De volgende dag bezoek je de Hpo Win Daung grotten en vervolgens reis je per privéboot van Pakokku naar Bagan.

lees verder »
Myanmar trekking Yasakyi,

Trekking vanuit Pindaya naar Yasakyi

3 dagen, 2 nachten

€ 95,- p.p.

Avontuurlijke, tweedaagse wandeling vanuit Pindaya naar Yasakyi waar je overnacht in het plaatselijke klooster. Tijdens de trekking kun je genieten van de prachtige natuur, en maak je kennis met de vriendelijke bevolking en de lokale lekkernijen.

lees verder »
Myanmar trekking, Kalaw

Trekking van Kalaw naar Inle Lake

3 dagen, 2 nachten

€ 215,- p.p.

Een avontuurlijke trekking waarbij je verschillende minderheden van Myanmar leert kennen. Een perfecte manier om kennis te maken met de lokale bevolking!

lees verder »
Myanmar bouwsteen - het ongerepte zuiden

Het ongerepte zuiden van Myanmar

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 525,- p.p.

Een reis door het niet-toeristische zuiden van Myanmar, langs de voormalige hoofdsteden van het oude Birma in de Mon State. Bezoek de havenstad Mawlamyine, het prachtige karstgebergte bij Hpa’an, de beroemde Gouden Rots en de tempelstad Bago.

lees verder »
Myanmar rondreis hoogtepunten

De bergstammen van Kengtung

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 209,- p.p.

Kengtung ligt in het verre oosten van Myanmar, niet ver van de grens met Thailand, Laos en China. Tijdens deze bouwsteen verblijf je in het gezellige plaatsje Kengtung en maak je twee dagen een dagwandeling met een lokale, Engelssprekende gids naar bergstammen in de omgeving.

lees verder »
Myanmar-bouwsteen: Ngapali, strand

Lekker nietsen aan het strand van Ngapali

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 115,- p.p.

Ngapali wordt door vele gezien als het mooiste strand van Myanmar. De witte zandstranden en vele palmbomen maken deze plek een echt tropisch paradijs!

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 3 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider